Įdėkite skelbimą
Prisijungti
Įdėkite skelbimą
 
< Atgal
Patvari nusidėvėjimui, atspari aplinkos poveikiams ir ugniai, suteikiama garantija. Montavimas labai paprastas, kloti gali rankiniu būdu net vienas žmogus.  Yra pasirinkimui dviejų raštų, bet tik vienos spalvos - JUODOS Kaina - 17€/m2 tel. 869810721

Nėra nuotraukos

Patvari nusidėvėjimui, atspari aplinkos poveikiams ir ugniai, suteikiama garantija. Montavimas labai paprastas, kloti gali rankiniu būdu net vienas žmogus. Yra pasirinkimui dviejų raštų, bet tik vienos spalvos - JUODOS Kaina - 17€/m2 tel. 869810721

Panevėžys (Panevėžys)
17 €
Siųskite žinutę
Žiūrėti numerį
Modulinė grindų danga iš polivinilchlorido (PVC)



Techninės charakteristikos



Modulinės dangos storis 5 mm

Modulinės dangos dydis 250x250 mm

Modulių skaičius 1 m² 16 vnt.

Užrakto tipas T pavidalo

Vidutinis 1 modulio svoris 425 g

Aplinkos temperatūra eksploatuojant nuo -30°С iki 40°С

Medžiagos tipas PVCTEP

Statinė apkrova 20 t

Montavimo įrankis Medinis/guminis plaktukas





Privalumai



• Atsparumas nusidėvėjimui. Skirtingai nuo paprasto betono, modulinė grindų danga nekelia dulkių, netrupa, nesugeria aliejaus bei skysčių. Ji yra visiškai nejautri benzinui, tirpikliams, rūgštims, šarmams, aukštai ir žemai temperatūrai, smūginei apkrovai: atlaiko daugkartinį įrankių, kėliklio ar net viso automobilio kritimą.

• Ekonomiškumas. PVC plytelės yra daug pigesnės nei profesionalios guminės dangos, nes jos gaminamos iš polivinilchlorido - prieinamiausio ir labiausiai paplitusio polimero.

• Ekologiškumas. Gali atrodyti, kad PVC yra kažkokia kenksminga chemija. Iš tikrųjų tai yra pats ekologiškiausias iš žinomų polimerų. Jis išskiria chlorą tiktai gamybos ir utilizavimo metu. Eksploatavimo metu jis yra visiškai saugus ir yra plačiai naudojamas pastaruosius penkiasdešimt metų. Pavyzdžiui, mes iš jo gaminame kabelių izoliaciją ir apvalkalus. Tiesiog dabar jus supa daugybė iš PVC pagamintų daiktų: sporto įranga, drabužiai, vaikų žaislai, plastikiniai langai ir vamzdžiai, baldai ir indai.

• Montavimo ir remonto paprastumas. Modulinės grindys surenkamos dėlionės principu. Kloti jas gali rankiniu būdu net vienas žmogus - prireiks tik guminio/medinio plaktuko sujungimo vietoms padaužyti. Skirtingai nuo piltinių grindų, kurias klojant reikia visiškai ištuštinti patalpą, plyteles galima montuoti dalimis. Surinkome nedidelį plotą, pastatėme ant jo treniruoklį, renkame toliau. Net jeigu atsitiko taip, kad sugadinote dangą, nereikia keisti jos visos. Pakanka vietoj sugadintų elementų įstatyti naujus, o tai kainuoja panašiai kaip pakeisti lemputę.

• Atsparumas ugniai. Polimero, iš kurio mes gaminame grindų modulius, sudėtyje yra kreidos, todėl jis yra nedegus. Jį galima padegti, bet ugnis užges savaime. Vienintelis dalykas, ką galima padaryti šioms plytelėms – specialiai supjaustyti.

Naudojimo sritys

• Gamybinės patalpos

• Sandėliai

• Sporto ir treniruoklių salės

• Garažai, autoservisai ir automobilių plovyklos

• Prekybos patalpos
Paskelbė 20 kovo 10:53,

Rimantas

Skelbimo numeris: 679306037
Skambinant nepamirškite paminėti kad skelbimą radote Skelbus.lt

Įdėkite skelbimą