Įdėkite skelbimą
Mano skelbimai
Įdėkite skelbimą
 
< Atgal
Mikrofonas Maono Au-a04

Mikrofonas Maono Au-a04

Tauragė (Tauragės r.)
85 €
Prisijunkite prie savo Skelbus paskyros arba sukurkite naują, kad susisiektumėte su šiuo pardavėju
Prisijunkite arba susikurkite paskyrą
Siųskite žinutę
Žiūrėti numerį
Maono AU-A04 studijinio mikrofono rinkinys tiks tinklalaidžių kūrimui, vaizdo pokalbiams, tiesioginėms transliacijoms, karaokė, vaizdo žaidimų komentavimui ar studijiniams įrašams.

Kardiodinis kondensatorinis mikrofonas tobulam garsui

Vienakryptis mikrofonas Maono AU-A04 yra jautriausias garsui, ateinančiam tiesiai iš kalbėtojo ir mažai jautrus aplinkiniams triukšmams, tad yra tinkamas audiovizualinio turinio kūrimui ar virtualiam bendravimui. Be to, rinkinyje esantis triukšmo (pop) filtras bei mikrofono apsauga nuo vėjo leis įrašinėjant išvengti nemalonių kvėpavimo ar aplinkos sąlygų sukeltų traškesių. O mikrofono viduje esanti 16 mm kondensatorinė diafragma padės užtikrinti aukštą, natūralų bei tikslų garso atkūrimą. Tad Jūsų balsas įrašuose skambės aiškiai ir raiškiai.

Tvirtas ir stilingas laikiklis patogiam naudojimui

Mikrofonas yra tvirtinamas į stilingą ir tvirtą laikiklį, kuris slopina vibracijų sukeliamą triukšmą. Tad su Maono AU-A04 galėsite įrašinėti švarų bei kokybišką garsą net ir namuose ar darbo vietoje be tokių įkyrių pašalinių aplinkos triukšmų kaip klaviatūros spragsėjimas ar kompiuterio ūžimas.

Plati atkuriamų dažnių juosta

Maono AU-A04 studijinio mikrofono rinkinys turi plačią 30Hz - 16kHz atkuriamų dažnių juostą. Tai užtikrina, kad žemi dažniai bus gilūs, vidutiniai – tolygūs, o aukšti – švelnūs ir natūralus.

Didelės raiškos garso įrašai

Mikrofone Maono AU-A04 yra integruota garso korta, įrašinėjanti garsą 24 bitų gyliu ir 192 kHz diskretizavimo dažniu. Tai leidžia sukurti didelės garso raiškos įrašus, kuriuose girdimi net subtiliausi garsiniai niuansai.

Lengvai prijungiamas

Mikrofonas Maono AU-A04 USB jungtimi yra lengvai prijungiamas tiek prie kompiuterio, tiek prie išmaniojo telefono. Tiesa, jungiant prie išmaniojo telefono teks papildomai įsigyti OTG adapterį.

Pakuotės išmatavimai ir svoris (1)
0.23 x 0.23 x 0.1 m, 0.5 kg
Prekės ženklas
Maono
Spalva
Juoda
Jungties tipas
USB
Laido ilgis
2.5 m
Jautrumas
38 dB
Mikrofonas
Yra
Membranos skersmuo (mm)
16 mm
Žemų dažnių diapazonas (Hz)
30 Hz
Aukštų dažnių diapazonas (Hz)
16000 Hz
Mikrofono tvirtinimo būdas
Pastatomas

Galimas siuntimas į visus Lietuvos miestus. Prekė nauja patikrinta veikia viskas tobulai, dėžute truputį nukentėjo po muitos.
Paskelbė 20 gegužės 19:38,

Mantukaz69

Skelbimo numeris: 621532315
Skambinant nepamirškite paminėti kad skelbimą radote Skelbus.lt

Įdėkite skelbimą