Įdėkite skelbimą
Mano skelbimai
Įdėkite skelbimą
 

< Atgal
MaDaliaM užuolaidos – grožis Jūsų namams
Aprašymas Užuolaidos gali tapti Jūsų interjero akcentu ir namų jaukumo šaltiniu. Norint namams suteikti gyvybingumo, žaismingumo ar rafinuotos prabangos, verta rinktis užuolaidas. Toks langų uždengimas atspindi kambario charakterį, suteikia erdvei daugiau patrauklumo ir patogumo. Užuolaidos šaltą namų interjerą paverčia šilta, miela, jaukia atmosfera. Suteikia patikimą apsaugą nuo saulės ir leidžia mėgautis privatumu. Pagrindinis užuolaidų aspektas – estetika. Užuolaidas dažniausiai pasirenka tie, kurie nori sukurti namams jaukumo ir subtilios prabangos. Jos pagyvina aplinka ir suvienija visas kambaryje esančias detales.
Mūsų salone platus audinių, įvairių raštų, spalvų pasirinkimas. Užuolaidų audiniai atkeliauja iš įvairių Europos šalių. Didžiulė karnizų, aksesuarų pasiūla. Visada Jums padėsime išsirinkti, pakabinti užuolaidas. Mūsų specialistų komanda garantuoja kokybišką pasiuvimą ir montavimą. Į namus atvykstame patarti, išmatuoti, paskaičiuoti nemokamai, audinių paletes atsivežame.
Kodėl verta rinktis MaDaliaM užuolaidas?
Ilgametė patirtis siuvant individualias užuolaidas.
Išmanantys klientų aptarnavimo specialistai gali padėti išspręsti, bet kokias iškilusias problemas ar rūpesčius.
Atvažiuojame į vietą su audinių paletėmis jums patogiu laiku.
Padedame parinkti tinkamus audinius pagal patalpas.
Prekiaujame bėgeliais ir karnizais, todėl galime patarti ir sumontuoti.
Galime uždengti visus langus, kadangi prekiaujame visų tipų roletais, žaliuzėmis, plėvelėmis langams.
Galime automatizuoti gaminius, pajungti išmaniąją sistemą.
Suteikiame 2 metų garantiją savo gaminiams.
Paslaugos
Ypatingas bendradarbiavimo sąlygas siūlome dizaineriams, architektams, nekilnojamojo turto vystytojams, interjero salonams, baldų gamintojams ir restauratoriams.
Rasime tinkamą sprendimą tiek jūsų namams, tiek komerciniams ar visuomeniniams objektams: viešbučiams, restoranams, biurams ir pan. Esame pasirengę įgyvendinti ir specializuotus projektus: teatro scenos, šokių salės, mikroautobusiukai, kemperiai, laivų kajučių įrengimai.
MaDaliaM užuolaidos konsultuoja ne tik salone, bet ir atvyksta į vietą su audinių paletėmis.
Profesionaliai parenkame audinius, padedame išsirinkti lubinius bėgelius ar karnizus. Taip pat galime sumontuoti elektrinius (automatinius) bėgelius.
Užuolaidos, romanetės, roletai, žaliuzės – patariame koks gaminys patogiausiais arba koks tinkamas pagal technines savybes.
Siuvame užuolaidas, romanetes, austrijietes, lovatieses, pagalvėles bei kitus dekoro gaminius.
Profesionalūs meistrai sumontuos aliumininius lubinius bėgelius, aliumininius lubinius bėgelius su sieniniais laikikliais ar karnizus dieninėms užuolaidos, karnizus naktinėms užuolaidoms.
Atsivežame jau pasiūtas, išlygintas ir sutrauktas užuolaidas, todėl kabinimas greitas ir paprastas.
Lizingas be pabrangimo.
Kaip viskas vyksta?
Paskambinus susitariame artimiausiam vizitui.
Atvažiuojame į namus, pristatome audinių pavyzdžius, pamatuojame, patariame, paskaičiuojame.
Jeigu viskas gerai tvirtiname užsakymą arba galite neužsisakyti.
Užsakome audinius, bėgelius ar karnizus, ruošiame brėžinius, pateikiame visą informaciją siuvėjai.
MaDaliaM užuolaidų siuvėja pasiuva, išlygina, sutraukia, supakuoja užuolaidas.
Mūsų meistrai atvažiuoja sumontuoja bėgelius, karnizus ir pakabiname užuolaidas.
Visas procesas užtrunka apie 1 mėnesį.
Dieninės užuolaidos
Jei mėgstate saulės šviesą, bet nepatinka stipraus akinimo ir pavojingų UV spindulių, dieninės užuolaidos yra tinkamas pasirinkimas jums
Dieninės užuolaidos yra puikus pasirinkimas, jei norite, kad dienos metu į namus patektų saulės spindulių. Kadangi dieninės užuolaidos yra pagamintos iš lengvų ir permatomų medžiagų, jos sukurtos taip, kad pro juos prasiskverbtų mažiau saulės šviesos. Dieninės užuolaidos sukurtos taip, kad išsklaidytų stiprų saulės akinimą ir žalingus UV spindulius, tuo pačiu užtikrinant, kad jūsų namai bus ryškiai apšviesti, taip užtikrinant saugumą ir jaukumus.
Dieninės užuolaidos suteikia tam tikrą privatumo lygį dieną dėl savo savybių, tačiau dieninės užuolaidos nėra visiškai nepermatomos, todėl labai rekomenduojama jas derinti su naktinėmis užuolaidomis, kad nakties metu būtų suteiktas visiškas privatumas.
Kodėl verta rinktis MaDaliaM dienines užuolaidas?
Didelis audinių pasirinkimas.
Lengvos. Medžiaga labai lengva, plazdanti vėjyje.
Permatomos. Medžiaga praleidžia šiek tiek saulės šviesos.
Sumažina saulės akinimą ir UV spindulius. Medžiaga išsklaido saulės akinimą ir UV spindulius.
Privatumas. Suteikia daugiau privatumo ir leidžia patekti saulės šviesai.
Galima rinktis rankinį arba elektrinį (automatinį) valdymą.
Dieninių audinių pasirinkimas
Stilingos dieninės užuolaidos yra siuvamos iš įvairių medžiagų. Naudinga žinoti, kad skirtingi dieninių užuolaidų audiniai pasižymi savitomis savybėmis. Dėl šios priežasties verta žinoti, kuo vienos medžiagos skiriasi nuo kitų, – taip galima lengvai atsirinkti ir pritaikyti skirtingus dieninių užuolaidų audinius įvairiose namų erdvėse.
Poliesteris – sintetinis pluoštas, kuris yra atsparus trinčiai, beveik nesiglamžo ir nesugeria drėgmės. Poliesteris nepraleidžia saulės spindulių, todėl iš jo pasiūtas dienines užuolaidas rekomenduojama rinktis šviesiems kambariams.
Tiulis – itin lengvas ir minkštas sintetinis arba medvilninis audinys. Užuolaidos gražiai krintančios, geros kokybės. Itin elegantiškos, puikiai papuoš Jūsų namų langus.
Medvilnė – iš medvilnės pasiūtos užuolaidos pasižymi ypatingu lengvumu. Iš šios medžiagos pasiūtos dieninės užuolaidos atrodo dailiai, be to, jos nereikalauja ypatingos priežiūros. Medvilninės užuolaidos labai dera ne tik prie klasikinio, bet ir modernaus namų interjero.
Linas – natūralus pluoštas. Viena seniausių tekstilės rūšių, pasižyminti tvirtumu, ilgaamžiškumu ir yra ekologiška. Lininės dieninės užuolaidos daugelio mėgstamos dėl savo lengvumo bei oro pralaidumo. Nors lininės užuolaidos – nemirštanti klasika, jos taip pat puikiai dera ir prie šiuolaikiško namų interjero. Lininės dieninės užuolaidos tinka įvairioms namų erdvėms.
Šilkas – tamprus, lengvas ir minkštas natūralus pluoštas, pasižymintis elegantiška išvaizda todėl puikiai tinka prie prašmatnaus interjero. Elegantiškos šilkinių dieninių užuolaidų klostės krisdamos ant grindų sukuria išskirtinai patrauklų vaizdą. Bene vienintelis šių užuolaidų minusas – šilkinės dieninės užuolaidos nuo saulės spindulių gali šiek tiek pablukti ir ilgainiui prarasti savo estetinę išvaizdą.
Nėriniai – ne toks dažnas, tačiau itin originalus pasirinkimas. Nėriniuotas stilingas dienines užuolaidas tinkamai priderinus prie esamo interjero, galima sukurti išties unikalų namų stilių. Iš šio audinio pasiūtos užuolaidos labiausiai tinka vasarnamių, sodybų interjerams. Verta žinoti, kad nėriniuotų užuolaidų priežiūra nėra sudėtinga, tačiau jas rekomenduojama skalbti rankomis, kad šios ilgiau tarnautų ir nepakeistų estetinės išvaizdos.

Priežiūra
Priežiūra taip pat nėra labai sudėtinga. Nors pagal užsakymą pagamintos užuolaidos yra įvairių spalvų, dauguma dieninių užuolaidų yra šviesių spalvų. Šviesesnės spalvos sugeria mažiau šviesos, todėl neblunka taip greitai, kaip tamsesnės spalvos. Be to, jas reikia nuimti valymui tik du kartus per metus, todėl tai yra patogus pasirinkimas.
Naktinės užuolaidos
Jei esate asmuo, kuris labai vertina privatumą ir nemėgstate ryškios saulės, tada naktinės užuolaidos yra tinkamas pasirinkimas jums
Naktinės užuolaidos yra pagamintos iš sunkesnių, nepermatomų medžiagų, kurios užstos saulės šilumą ir neleis kambariui įkaisti. Tai taip pat gali suteikti jums visišką privatumo lygį ir užtikrinti, kad galėsite gerai ir patogiai ilsėtis Labai rekomenduojama derinti su dieninėmis užuolaidomis, kad ryte būtų saulės šviesa, o naktį – visiška tamsa.
Įprastos naktinės užuolaidos yra labiausiai paplitusi naktinių užuolaidų rūšis, nes jos yra ekonomiškos. Paprastai jie blokuoja 10–50% šviesos.
Kadangi pritemdytos naktinės „Dim out“ užuolaidos užstoja 60–90 % šviesos, jos puikiai subalansuoja gerą miegą ir skirtingą paros laiką.
Užtemdančios „Blackout“ užuolaidos užtikrina didžiausią įmanomą šviesos blokavimą – >90-100%. Geriausiai tinka sukurti ramią aplinką giliam miegui.
Ramus miegas
Tyrimai parodė, kad tamsi aplinka labai pagerina miego kokybę, o tai reiškia didesnę naudą sveikatai. Be puikios šviesos blokavimo, storos „Dim out“ ir „Blackout“ naktinių užuolaidų medžiagos taip pat slopina nepalankius garsus.
Privatumas
Skirtingai nuo permatomų dieninių užuolaidų, nepermatomos naktinės užuolaidos suteikia visišką privatumą net tada, kai naktį įjungiamos šviesos dėl jų medžiagos tankio. Naktinės užuolaidos geriausiai derinamos su dieninėmis užuolaidomis, kad būtų užtikrintas didžiausias lankstumas šviesos valdymo ir privatumo požiūriu.
Energijos efektyvumas
Naktinės užuolaidos yra vienas geriausių būdų išlaikyti šilumą namuose karštomis saulėtomis dienomis. Storas naktinių užuolaidų audinys atstumia saulės spindulių skleidžiamą šilumą, vėsina kambarius.
Paskelbė 13 gruodžio 22:41,

Madaliamuzuolaidos.lt

Skelbimo numeris: 702503668
Skambinant nepamirškite paminėti kad skelbimą radote Skelbus.lt

MaDaliaM užuolaidos – grožis Jūsų namams

Klaipėda (Klaipėda)
Prisijunkite prie savo Skelbus paskyros arba sukurkite naują, kad susisiektumėte su šiuo pardavėju
Prisijunkite arba susikurkite paskyrą
Siųskite žinutę
Žiūrėti numerį


Aprašymas Užuolaidos gali tapti Jūsų interjero akcentu ir namų jaukumo šaltiniu. Norint namams suteikti gyvybingumo, žaismingumo ar rafinuotos prabangos, verta rinktis užuolaidas. Toks langų uždengimas atspindi kambario charakterį, suteikia erdvei daugiau patrauklumo ir patogumo. Užuolaidos šaltą namų interjerą paverčia šilta, miela, jaukia atmosfera. Suteikia patikimą apsaugą nuo saulės ir leidžia mėgautis privatumu. Pagrindinis užuolaidų aspektas – estetika. Užuolaidas dažniausiai pasirenka tie, kurie nori sukurti namams jaukumo ir subtilios prabangos. Jos pagyvina aplinka ir suvienija visas kambaryje esančias detales.
Mūsų salone platus audinių, įvairių raštų, spalvų pasirinkimas. Užuolaidų audiniai atkeliauja iš įvairių Europos šalių. Didžiulė karnizų, aksesuarų pasiūla. Visada Jums padėsime išsirinkti, pakabinti užuolaidas. Mūsų specialistų komanda garantuoja kokybišką pasiuvimą ir montavimą. Į namus atvykstame patarti, išmatuoti, paskaičiuoti nemokamai, audinių paletes atsivežame.
Kodėl verta rinktis MaDaliaM užuolaidas?
Ilgametė patirtis siuvant individualias užuolaidas.
Išmanantys klientų aptarnavimo specialistai gali padėti išspręsti, bet kokias iškilusias problemas ar rūpesčius.
Atvažiuojame į vietą su audinių paletėmis jums patogiu laiku.
Padedame parinkti tinkamus audinius pagal patalpas.
Prekiaujame bėgeliais ir karnizais, todėl galime patarti ir sumontuoti.
Galime uždengti visus langus, kadangi prekiaujame visų tipų roletais, žaliuzėmis, plėvelėmis langams.
Galime automatizuoti gaminius, pajungti išmaniąją sistemą.
Suteikiame 2 metų garantiją savo gaminiams.
Paslaugos
Ypatingas bendradarbiavimo sąlygas siūlome dizaineriams, architektams, nekilnojamojo turto vystytojams, interjero salonams, baldų gamintojams ir restauratoriams.
Rasime tinkamą sprendimą tiek jūsų namams, tiek komerciniams ar visuomeniniams objektams: viešbučiams, restoranams, biurams ir pan. Esame pasirengę įgyvendinti ir specializuotus projektus: teatro scenos, šokių salės, mikroautobusiukai, kemperiai, laivų kajučių įrengimai.
MaDaliaM užuolaidos konsultuoja ne tik salone, bet ir atvyksta į vietą su audinių paletėmis.
Profesionaliai parenkame audinius, padedame išsirinkti lubinius bėgelius ar karnizus. Taip pat galime sumontuoti elektrinius (automatinius) bėgelius.
Užuolaidos, romanetės, roletai, žaliuzės – patariame koks gaminys patogiausiais arba koks tinkamas pagal technines savybes.
Siuvame užuolaidas, romanetes, austrijietes, lovatieses, pagalvėles bei kitus dekoro gaminius.
Profesionalūs meistrai sumontuos aliumininius lubinius bėgelius, aliumininius lubinius bėgelius su sieniniais laikikliais ar karnizus dieninėms užuolaidos, karnizus naktinėms užuolaidoms.
Atsivežame jau pasiūtas, išlygintas ir sutrauktas užuolaidas, todėl kabinimas greitas ir paprastas.
Lizingas be pabrangimo.
Kaip viskas vyksta?
Paskambinus susitariame artimiausiam vizitui.
Atvažiuojame į namus, pristatome audinių pavyzdžius, pamatuojame, patariame, paskaičiuojame.
Jeigu viskas gerai tvirtiname užsakymą arba galite neužsisakyti.
Užsakome audinius, bėgelius ar karnizus, ruošiame brėžinius, pateikiame visą informaciją siuvėjai.
MaDaliaM užuolaidų siuvėja pasiuva, išlygina, sutraukia, supakuoja užuolaidas.
Mūsų meistrai atvažiuoja sumontuoja bėgelius, karnizus ir pakabiname užuolaidas.
Visas procesas užtrunka apie 1 mėnesį.
Dieninės užuolaidos
Jei mėgstate saulės šviesą, bet nepatinka stipraus akinimo ir pavojingų UV spindulių, dieninės užuolaidos yra tinkamas pasirinkimas jums
Dieninės užuolaidos yra puikus pasirinkimas, jei norite, kad dienos metu į namus patektų saulės spindulių. Kadangi dieninės užuolaidos yra pagamintos iš lengvų ir permatomų medžiagų, jos sukurtos taip, kad pro juos prasiskverbtų mažiau saulės šviesos. Dieninės užuolaidos sukurtos taip, kad išsklaidytų stiprų saulės akinimą ir žalingus UV spindulius, tuo pačiu užtikrinant, kad jūsų namai bus ryškiai apšviesti, taip užtikrinant saugumą ir jaukumus.
Dieninės užuolaidos suteikia tam tikrą privatumo lygį dieną dėl savo savybių, tačiau dieninės užuolaidos nėra visiškai nepermatomos, todėl labai rekomenduojama jas derinti su naktinėmis užuolaidomis, kad nakties metu būtų suteiktas visiškas privatumas.
Kodėl verta rinktis MaDaliaM dienines užuolaidas?
Didelis audinių pasirinkimas.
Lengvos. Medžiaga labai lengva, plazdanti vėjyje.
Permatomos. Medžiaga praleidžia šiek tiek saulės šviesos.
Sumažina saulės akinimą ir UV spindulius. Medžiaga išsklaido saulės akinimą ir UV spindulius.
Privatumas. Suteikia daugiau privatumo ir leidžia patekti saulės šviesai.
Galima rinktis rankinį arba elektrinį (automatinį) valdymą.
Dieninių audinių pasirinkimas
Stilingos dieninės užuolaidos yra siuvamos iš įvairių medžiagų. Naudinga žinoti, kad skirtingi dieninių užuolaidų audiniai pasižymi savitomis savybėmis. Dėl šios priežasties verta žinoti, kuo vienos medžiagos skiriasi nuo kitų, – taip galima lengvai atsirinkti ir pritaikyti skirtingus dieninių užuolaidų audinius įvairiose namų erdvėse.
Poliesteris – sintetinis pluoštas, kuris yra atsparus trinčiai, beveik nesiglamžo ir nesugeria drėgmės. Poliesteris nepraleidžia saulės spindulių, todėl iš jo pasiūtas dienines užuolaidas rekomenduojama rinktis šviesiems kambariams.
Tiulis – itin lengvas ir minkštas sintetinis arba medvilninis audinys. Užuolaidos gražiai krintančios, geros kokybės. Itin elegantiškos, puikiai papuoš Jūsų namų langus.
Medvilnė – iš medvilnės pasiūtos užuolaidos pasižymi ypatingu lengvumu. Iš šios medžiagos pasiūtos dieninės užuolaidos atrodo dailiai, be to, jos nereikalauja ypatingos priežiūros. Medvilninės užuolaidos labai dera ne tik prie klasikinio, bet ir modernaus namų interjero.
Linas – natūralus pluoštas. Viena seniausių tekstilės rūšių, pasižyminti tvirtumu, ilgaamžiškumu ir yra ekologiška. Lininės dieninės užuolaidos daugelio mėgstamos dėl savo lengvumo bei oro pralaidumo. Nors lininės užuolaidos – nemirštanti klasika, jos taip pat puikiai dera ir prie šiuolaikiško namų interjero. Lininės dieninės užuolaidos tinka įvairioms namų erdvėms.
Šilkas – tamprus, lengvas ir minkštas natūralus pluoštas, pasižymintis elegantiška išvaizda todėl puikiai tinka prie prašmatnaus interjero. Elegantiškos šilkinių dieninių užuolaidų klostės krisdamos ant grindų sukuria išskirtinai patrauklų vaizdą. Bene vienintelis šių užuolaidų minusas – šilkinės dieninės užuolaidos nuo saulės spindulių gali šiek tiek pablukti ir ilgainiui prarasti savo estetinę išvaizdą.
Nėriniai – ne toks dažnas, tačiau itin originalus pasirinkimas. Nėriniuotas stilingas dienines užuolaidas tinkamai priderinus prie esamo interjero, galima sukurti išties unikalų namų stilių. Iš šio audinio pasiūtos užuolaidos labiausiai tinka vasarnamių, sodybų interjerams. Verta žinoti, kad nėriniuotų užuolaidų priežiūra nėra sudėtinga, tačiau jas rekomenduojama skalbti rankomis, kad šios ilgiau tarnautų ir nepakeistų estetinės išvaizdos.

Priežiūra
Priežiūra taip pat nėra labai sudėtinga. Nors pagal užsakymą pagamintos užuolaidos yra įvairių spalvų, dauguma dieninių užuolaidų yra šviesių spalvų. Šviesesnės spalvos sugeria mažiau šviesos, todėl neblunka taip greitai, kaip tamsesnės spalvos. Be to, jas reikia nuimti valymui tik du kartus per metus, todėl tai yra patogus pasirinkimas.
Naktinės užuolaidos
Jei esate asmuo, kuris labai vertina privatumą ir nemėgstate ryškios saulės, tada naktinės užuolaidos yra tinkamas pasirinkimas jums
Naktinės užuolaidos yra pagamintos iš sunkesnių, nepermatomų medžiagų, kurios užstos saulės šilumą ir neleis kambariui įkaisti. Tai taip pat gali suteikti jums visišką privatumo lygį ir užtikrinti, kad galėsite gerai ir patogiai ilsėtis Labai rekomenduojama derinti su dieninėmis užuolaidomis, kad ryte būtų saulės šviesa, o naktį – visiška tamsa.
Įprastos naktinės užuolaidos yra labiausiai paplitusi naktinių užuolaidų rūšis, nes jos yra ekonomiškos. Paprastai jie blokuoja 10–50% šviesos.
Kadangi pritemdytos naktinės „Dim out“ užuolaidos užstoja 60–90 % šviesos, jos puikiai subalansuoja gerą miegą ir skirtingą paros laiką.
Užtemdančios „Blackout“ užuolaidos užtikrina didžiausią įmanomą šviesos blokavimą – >90-100%. Geriausiai tinka sukurti ramią aplinką giliam miegui.
Ramus miegas
Tyrimai parodė, kad tamsi aplinka labai pagerina miego kokybę, o tai reiškia didesnę naudą sveikatai. Be puikios šviesos blokavimo, storos „Dim out“ ir „Blackout“ naktinių užuolaidų medžiagos taip pat slopina nepalankius garsus.
Privatumas
Skirtingai nuo permatomų dieninių užuolaidų, nepermatomos naktinės užuolaidos suteikia visišką privatumą net tada, kai naktį įjungiamos šviesos dėl jų medžiagos tankio. Naktinės užuolaidos geriausiai derinamos su dieninėmis užuolaidomis, kad būtų užtikrintas didžiausias lankstumas šviesos valdymo ir privatumo požiūriu.
Energijos efektyvumas
Naktinės užuolaidos yra vienas geriausių būdų išlaikyti šilumą namuose karštomis saulėtomis dienomis. Storas naktinių užuolaidų audinys atstumia saulės spindulių skleidžiamą šilumą, vėsina kambarius.
Paskelbė 13 gruodžio 22:41,

Madaliamuzuolaidos.lt

Skelbimo numeris: 702503668
Skambinant nepamirškite paminėti kad skelbimą radote Skelbus.lt




Įdėkite skelbimą